вторник, 12 мая 2020 г.

Завдання з української мови для десятикласників від 13.05.2020 р.


КОНТРОЛЬНЕ ЕСЕ
1.     Перегляньте теоретичний матеріал та відеоурок за посиланням:
2.      Прочитайте наведений текст
Мрія про шлюб, який «укладається на небесах», абсолютно нереальна; над будь-якими стійкими відносинами між чоловіком і жінкою потрібно постійно працювати, будувати і перебудовувати, постійно оновлюючи їх за рахунок взаємного особистісного розвитку.  (Карл Роджерс).
Почуватися вільними і відкритими до самовдосконалення людьми у шлюбі заважають численні міфи. На кшталт: одруження - то на все життя; подобається / не подобається - терпи; якщо вийшла заміж - вже відбулася як особистість.
Тож мрії, плани і перспективи можуть бути пов'язані лише з добробутом родини і дітей. Цими та іншими зашкарублими штампами все ще, на жаль, керуються сучасні й освічені люди.
Чи існує в сучасному світі шлюб, укладений на небесах, чи все-таки переважає шлюб з розрахунку? У якому шлюбі людина почувається більш вільною?
Викладіть ваш погляд на цю проблему, дотримуючись правильної  структури власного висловлення, яка подається в наведеному вище матеріалі.
3.     Зразок оформлення роботи
Тринадцяте травня
Контрольне есе
Чи існує в сучасному світі шлюб, укладений на небесах, чи все-таки переважає шлюб з розрахунку? У якому шлюбі людина почувається більш вільною?
УВАГА! Відскануйте або сфотографуйте виконану роботу в зошиті та відправте на електронну пошту curkanallakpnl@gmail.com до 15.05.2020р.

Комментариев нет:

Отправить комментарий